Open Huis 31 januari 2020

08 januari 2020

Een kijkje achter de schermen bij de Botman Comfort Group, Neptune nautisch zit- en slaapcomfort en Botman Slaapcomfort. Uitbreiding bedrijfspand met 800 m2.

Op vrijdag 31 januari houden wij ‘open huis’ in ons bedrijfspand te Zwaagdijk-Oost. Graag nodigen wij u uit om ons op die dag te komen bezoeken. U kunt dan een kijkje nemen achter de schermen in onze productiefaciliteit, zodat u kunt zien hoe en waar onze kwaliteitsproducten worden geproduceerd.

Wij zijn verheugd u onze nieuwe bedrijfshal te laten zien. De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de uitbreiding en deze is vanaf januari volledig in gebruik. De aanbouw behelst een nieuwe hal van 550 M2 voor opslag van ruwe grondstoffen en gereed product en een zolder van 300 m2 magazijnruimte voor de voorraad van o.a. matras tijken, katoen voor hoeslakens, molton en meer. Intern is het atelier meer dan verdubbeld, de snijmachines zijn gecentreerd en er zijn ruimere werkplekken gecreëerd zodat er efficiënter kan worden gewerkt. Hiermee zijn wij gereed voor de toekomst en kunnen wij in logistieke en productietechnische zin groeien en efficiënter werken.

Wij verheugen ons op uw komst zodat wij u onder het genot van een hapje en een drankje kunnen rondleiden!

LOCATIE: Graanmarkt 4, 1681 PA Zwaagdijk-Oost
DATUM: Vrijdag 31 januari
TIJD: 13:00 – 18:00

Om ons goed te kunnen voorbereiden horen wij graag of u komt!

Zet de Open Huis in mijn agenda